SMS fra Sex & Samfund

Hvorfor har jeg modtaget en SMS?

En person, som du kender, har via Sex & Samfund fået taget en test for klamydia, der var positiv. Det vil sige, at han/hun/de er smittet med klamydia.

Det er vigtigt at blive testet for klamydia, hvis man har været udsat for smitte. Derfor hjælper vi personen med den positive klamydiatest med at sende en anonym SMS-besked til tidligere sexpartnere - og det er årsagen til, at du har fået en SMS-besked fra Sex & Samfund.

Hvis du har haft sex uden beskyttelse, kan du også været smittet med klamydia. Vi opfordrer dig derfor til at blive testet for, om du også skulle have klamydia.

Du kan f.eks. bestille en gratis klamydiatest via denne hjemmeside, og det er nemt at blive behandlet, hvis du er smittet. Du kan også blive hos din egen læge eller på en klinik. Du kan via linket her finde den nærmeste klinik nær dig, hvor du kan få taget en gratis klamydiatest.

Hvordan bestiller jeg en test?

For at bestille en klamydiatest skal du bruge koden, der står i den SMS-besked, som du modtog fra Sex & Samfund.

Indtast adgangskoden
OBS

Vi understreger, at selvom du har modtaget en SMS, er det ikke sikkert, at du er smittet med klamydia.

Det er heller ikke sikkert, at du overhovedet har haft noget med den person at gøre, som har sendt beskeden. Vedkommende kan have indtastet et forkert nummer, eller du har måske overtaget en andens nummer.