Brugerbetingelser for bestilling af hjemmetesten

Hvilke oplysninger får Sex & Samfund om mig?

Sex & Samfund skal bruge dit navn, CPR-nummer og adresseoplysninger for at kunne sende en hjemmetest til dig. Vi behandler din data fortroligt og i overensstemmelse med persondataloven og Datatilsynets krav til personfølsomme data.

Når du bestiller en test giver du samtykke til, at Sex & Samfunds ansatte, der arbejder med hjemmetest-tilbuddet, kan behandle dine oplysninger, dvs. dit navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, CPR-nummer og testsvar.

Hvis du bor i Frederiksberg Kommune og bestiller en test, giver du samtykke til, at Sex & Samfunds ansatte, der arbejder med hjemmetest-tilbuddet, deler information om dit navn og din adresse med Sundhedscenteret i Frederiksberg Kommune for at de kan sende dig en test.

Hvilke oplysninger får apotekerne om mig, hvis jeg bestiller en test til afhentning på apotek? (For unge i København)

Unge bosat i Københavns Kommune kan som noget særligt bestille deres hjemmetest til afhentning på to apoteker i København (Enghave Apotek og Sct. Stefans Apotek). Såfremt du vælger denne mulighed, videregiver Sex & Samfund dit navn og telefonnummer til det udvalgte apotek for at apotekerne kan give dig besked om, at testen ligger klar til afhentning via en SMS til dig. 

Når du bestiller en test til afhentning på et apotek, giver du dermed samtykke til, at apotekets ansatte på det pågældende apotek må få adgang til dine oplysninger, dvs. dit navn og dit telefonnummer.

Bliver mine data slettet igen?

Al data, vi trækker fra hjemmesiden, anonymiseres. Det betyder, at når du har anvendt testen og dit testsvar er blevet sendt til dig, bliver din data anonymiseret således, at vi kun har testsvaret fra rekvisitionen og analysen på hospitalet sammenkoblet til dine besvarelser i spørgeskemaet på side 2 ved bestilling (ikke dit cpr. nr., navn, telefonnr., adresse eller emailadresse). Dine personoplysninger vil således ikke kunne kobles til testsvaret. Efter et kalenderår slettes al data således, at din bestilling også forsvinder. Hvis du aldrig anvender testen, slettes din data også efter et kalenderår.