Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål om klamydiatesten og denne hjemmeside, kan du skrive til klamydiatest@sexogsamfund.dk eller ringe til os mandag til torsdag mellem kl. 9-16 og fredag mellem kl. 9-15 på telefon 33 93 10 10.

 

Om os

Sex & Samfund arbejder med seksuel sundhed. Vi tilbyder bl.a. gratis klamydiahjemmetests til unge, der bor i Frederiksberg Kommune, Gentofte Kommune, Hillerød Kommune, Høje-Taastrup Kommune, Københavns Kommune, Lolland Kommune, Nyborg Kommune og Rødovre Kommune.


På Sex & Samfunds hjemmeside, kan du læse mere om organisationens værdier og arbejde.

 

Information til kommunerne

Ønsker I som kommune at benytte eller høre nærmere om tilbuddet klamydiahjemmetesten, er I velkomne til at sende os en mail med jeres forespørgsel.
Projektet er både for samarbejdskommuner samt kommuner, der ikke har et eksisterende samarbejde med Sex & Samfund. Læs mere om kommunearbejde og arbejdsaftaler via dette link. Her finder I også kontaktinfo.

Hvis I som kommune indgår en aftale om klamydiahjemmetestprojektet, er der blandt andet mulighed for løbende at få en oversigt over statistikken på projektet, herunder antal test der bestilles samt postivrater.

Desuden behandles data anonymt i overensstemmelse med Datatilsynets krav om personfølsomme data.

 

- Opdateret 13-08-2019 -